KVINDEFOLKEMØDET 2017

2.-5. juni

I støbeskeen.

 

KVINDFOLKEMØDE fra 2. til 5. juni i Marielyst på Falster - herunder er seneste nyheder

Bor du i eller omkring Storkøbenhavn - kan du komme til Kvindfolkemødet for 175,- kr. tur/retur samme dag

Vi arrangerer transport fra Sjælør station tio Marielyst og retur igen alle dage under Kvindfolkemødet. Klik på "Transport og overnatning" og se hvor nemt du bestiller en billet via billetto.dk
 

Koncerter og underholdning

Hver aften kl. ca. 19.00 begynder aktiviteterne på scenen i højskolens park. Det bliver en blanding af højskolens eget "boyband" - de 4 meget musikalske lærer samt gæster udefra. Der er mulighed for loungestemning fredag d. 2. juni med et ungt lovende band fra København Eos Tribe, der er underholdende musik og krads humor fra Karina Willumsen lørdag d. 3. juni og så giver Sanne Søndergaard den fuld gas som "Sindsyg kælling" søndag d. 4. juni.

Kreative events og kulturoplevelser bliver der masser af. Culthus i Nykøbing deltager og arrangerer kreative workshops for børn og unge og deres forældre. De planlægger også en familiekoncert. Galleri Finnermann laver malerskole om Cobra-kunst i deres store telt i højskolens park. Og i højskolens park vil der være arbejdende kunstnere, der skal lave en stor skulptur under de 4 dage.
 

Folkekøkken fredag, lørdag og søndag. Vi serverer en tallerken med forskellige salater, en kartoffel-ting og noget godt fra grillen til 125,- kr. Og så slår du dig ned, hvor der er plads ude og spiser sammen med nogle du ikke kender i bedste Folkekøkken-stil.

Støttekroner er nu indløbet fra Nordea-fonden, Statens Kunstfond og Guldborgsund Kommune - tak fordi I vil være med til at give publikum en endnu bedre oplevelse!


Shuttle bus i hele Marielyst under Kvindfolkemødet. Kommer du i bil, så råder vi dig til at parkere ved p-pladserne ved velkomstcenteret Marielyst Strandpark 2 eller Lupin-parken og hoppe på shuttlebussen, der kører alle 4 dage. Den kommer rundt til velkomstcenteret, Marielyst centrum og Lupinparken og cirkulerer sådan hele dagen.